pondělí 12. ledna 2015

K a r l a Z e m a n a

V muzeu můžete někdy narazit na Toníka (já jen kreslila, pojmenovali oni dle fotografa výpravy, Karlík by se mi taky líbil:)).
Přípravné kreslení pro maskota muzea, animované spoty a výtvarné dílny o klasické animaci.









P.S.: Až bude projekt rozběhlý, dám vědět! Úžasná je jejich externí pracovnice, která mě k tomu kreslení přiměla, přizvala, předala...!

7 komentářů:

  1. Týbrďo, gratuluju!! Budeme se pak muset za Toníkem do muzea vypravit..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je Terčina zásluha:) Jasně! Vypravte! Ale ještě zjistím kde přesně se vlastně tam ten Toník vyskytuje:)

      Vymazat
  2. A ja si doposud myslela, ze na tohle muzeum budem muset jeste trochu dorust. Ale pokud tam na deti cekaji takovi pruvodci, tak to ja balim havet a hura na Kampu! Vy jste, Zuzko, na roztrhani a trhaji Vas takove krasne projekty! Krasna prace!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, hlavně díky Tereze Peroutkové, která je hlavou toho projektu! Já jen kreslím:) Akorát ještě tuším není vše rozběhlé, až bude, dám vědět! Pořádají moc pěkné kurzy animace co jsem od ní slyšela...ale ještě ji víc vyzpovídám! Přišla jsem k tomu jak slepá k houslím:)

      Vymazat
  3. Páni, tak to opravdu něco! Moc ti to, Zuzko, přeji!

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, hned knížka, pak animace, ty jedeš páni! :) Přijde mi to hóóódně těžké dát tomu ještě navíc formu a příběh. Fandím a těším na výsledek této vysoké dívčí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bude to něco jako hra. do počítače budou zadávat kódy k různým otázkám a animaci podle skic udělá Tereza. Nakonec Toník poleze po žebříku do vzducholodi.myslím:)Ve škole byla klasická animace můj nejoblíbenější předmět, ale že bych to uměla to ne:)(zvlášť práci v programech na počítači, to bych to snad celé radši nakreslila, než to rozfázovávat v kompu:-/

      Vymazat

těší mě!