čtvrtek 13. února 2014

6 n e d ě l FUČ

když není čtvrtka, kreslím na starý notový sešit...a dva malinké dárečky...


13 komentářů:

  1. Tééda, zcela nezdvořile pominu otázky...musím ale napsat, že na to obrázku můžu oči nechat!♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuuuju:)nejdřív jsem měla v plánu uspořádat rodinné focení se stativem,ale ten náš foták se mi už tou svou superšmouhou zajídá...a taky jsem si říkala, že ve významný den bych si mohla dovolit kreslit,a pak jsem si říkala, že vlastně kreslit můžu denně!(lepší než vytahovat barvy...tuš se před tonínem schová dobře:))jen jsem pak narazila na to, že nemáme žádnou čtvrtku(všecky pomalované vodovkami, tak jsem vylovila notový sešit(a staré vysvědčení z flétny a sólového zpěvu:))...tuš se hoodně rozpíjí,ale ty linky notové se mi líbí, jako že si zpíváme!a jak se prosímtě dělá to srdíčko?:)a nech tu svoje oči!:)

      Vymazat
    2. ...vrátila jsem se pro oči :-) a obrázek pořád krásnej...srdíčko♥ alt3

      Vymazat
  2. A napsala jsi to moc hezky.Je to dobře,že se máš dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)snad se máte taky dobře!s výhledem blížícího se jara jde všecko líp!(i ta chřipka, co na mě vlezla...)

      Vymazat
  3. Blogísky s mimísky (jestli se to tak říká, jsem dávno mimo) je věc jedna a zdravá dávka rodičovské radosti, štěstí a pýchy je druhá. Ostatně čím jiným by se měla dmout kojící matka než právě pýchou? Hrachem by to bylo mnooohem horší :-)

    A ty kostky! Ty jdu hned objednat pro (zatím neexistující) vnoučata!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)Ale pozor!je to pěkně těžké stavění!já měla bez obrázků docela problém:)ta barevnost se na každé straně dosti prolíná!:)

      Vymazat
  4. Ten obrazek z obyvaku se povedl. A Tomas tam vypada hodne velky a ty zase docela mala :) Pychou se dmouci Tomas, nadmul se do vysky...bla bla bla. Mej se hezky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dík:)no vidíš, toho jsem si nevšimla!ale znáš mě, já jsem věčně shrbená a ty tomášovy ramena...asi se mi v tom nechtěně zobrazilo jak je pro mě stěžejním místem, v tom našem vobýváku, jak se o něj ráda opírám:)toník je tam taky nějak větší...ale ten se mi tak taky zdá:)...ještě mě napadlo, že nás vlastně nikdy nevidím oba, tak nemám tušení, jak vedle něj vypadám obrovsky:)nebo bych si přála být menší?ne, myslím že dívat se ze shora mému nízkému sebe/vědomí dosti vyhovuje...

      Vymazat
  5. Jo, ten obrázek /obraz je skvělej! A líbí se mi, jak tam za ním vykukuješ a Toník je tam už s krátkýma vlasama:) A hračka pro Františka taky skvělá!:) A maminkovské výlevy jsou roztomilé a dojemné a já jako teta si je ráda čtu!:)

    OdpovědětVymazat
  6. Moc dobře se to četlo, byla jsem trochu překvapená, ale je to milé, zvlášť s tou rodinnou fotkou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a z čeho překvapená?to by mě zajímalo:)díky! Představ si, že dnes spal F celou noc bez kojení! To nám Bůh opravdu žehná...až se stydím, že jsem tak pěkně vyspalá! Tak snad toho díky tomu budu dnes dělat víc a nebudu lenoch!

      Vymazat

těší mě!