úterý 28. července 2015

Malé nové společňátko







...to proto, že je to ještě miminko a nevíme, jestli ta nebo ten. Pro Francka je to Ata, dělá chó pšš a mňam nebo hají. Těšíme se, až nám bude zdrhat pod maringotku! Seženeme balónek. Jsme zapálení pozorovatelé! Jak rychle utíká! A jak se umí zahrabat!

Babička nám volala na Šumavu...nechcete želvičku?co?...no...já už vám ji koupila. Tak se budeme starat!

11 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Jo želví miminko:) a jak sou z ní kluci hotoví!Hlavně F:)

      Vymazat
  2. Ta/ten je boží!!! Taky byla kdysi mé přání, ale bála jsem se ceny.
    A my také máme "společňátko". zuzi, jak umí život míchat karty - min.neděli prodavačce mňoukal mobil (jako prozvánění), já se vracím domů a sousedka stojí na balkoně:"Nechcete koťátko?"
    Bylo z toho povídání na půl hodiny...TO JSEM CHTĚLA VŽDY! Když jsem byla malá a někomu se zatoulala kočka metr od domu, už jsem to nosila babičce jako 100%ně zatoulané stvoření.
    Sousedka šla venčit v půl2 pejsky a slyšela mňoukání pod kontejnerem. Podle toho jak mělo čisté oči uši, si myslíme, že někdo vyhodil "dárek za vysvědčení":-(( Kuba byl pro, naopak se bojí psů. Tak máme kocourka Kirka.

    Zuzi, já mám prosbu. POKUD JE TU NĚKDO OD PŘÍBRAMI, NECHTĚL BY ZADARMO MODROBÍLOU ANDULKU I S KLECÍ?
    Kirk je na anduláka úplně ....nažhavenej a já se dvě noci nevyspala, andulák Leon je u mě v obýváku, Kirk v kuchyni ale pořád skákal a škrabal na dveře. Včera mě vysvobodil taťka, vzal si ho na chvíli k sobě.

    Ps. Balonek jsem nepochopila:-))
    Magda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím že s cenou kočky se to nedá srovnat!pořizovací je sice vyšší, ale pak už se veze na kouskách zeleniny a ovoce nebo šlupek od okurek, pampeliškových listech, jetelíčku...tak náklady nulové:)a jednou měsíčně pro zdraví pomazat krunýřek olivovým olejem:)

      Balonek aby neutekla a byla vidět na té zahradě:)

      Ptactvo můj muž nestrpí. Za oknem máš holuby, na zahradě kosa, vrabce, sýkorky... Nebudou přece v kleci!Napiš si inzerát, my takto vysvobodili toma od Korely:)

      Vymazat
    2. No to máš pravdu s těmi náklady, to se přiznám, že mi nedošlo.
      (to bude určitě tou absencí spánku:-))
      Inzeráty jsem dala už na vícero míst.

      BALONEK JE SUPER:-))))))) Jsem se tu rozchechtala, vidět balonek, jak se pohybuje po zahradě - tak opravdu ale opravdu přestanu pít:-))))
      Magda

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. jak je to nepředvídatelný, jednoho krásného dne mi máma volá, že viděla krásné želvátko, že si vzpomněla, jak mi kdysi utekl želvák a jestli nechceme. Dohodli jsme se, že spíš ne, v tom zpráva no já už ho koupila...bláznivá maminka:)tak si pořídíte taky, jo??a budou kamarádi?:)

      Vymazat
  4. Jééé, číslo 49! A jak je krásné!

    OdpovědětVymazat
  5. Kamarádce se po několika letech z Terezy vyklubal Terezák a začal je honit po bytě - zakusoval se s oblibou do palců u nohy. A rychlej byl jako drak :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda to doufám že kousat nás nebude!nebo ho taky kousnem/ji:)

      Vymazat

těší mě!