čtvrtek 10. dubna 2014

p í s k o v i š t ě

 Řeka daleko. Písek milovaný! Starodávné bábovičky nakupované před vánoci do adventního kalendáře. Kuličky duhové. Kanoi obrousit a naplnit(na výběr dobrého písku bílé tričko a bábovičku s sebou!). Radost veliká! Už si v ní hrabalo tunely pro závody kuliček a vařilo buchty pět dětí plus dva dospělí(najednou, vejdou se někteří okolo, jiní dovnitř!)...a předek kanoe je naprosto nejlepší lavička...neprázdniny neprázdniny, jdeme hrabat!







(a ta struktura oprýskaného laku a rozličných barev mě tak moc baví...rozumím skvělému Vladimíru Boudníkovi!kochám se kochám...)

19 komentářů:

  1. Najkrajšie pieskovisko!!! Tiež ma tie farby dostali:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)jak jsem tak pozorovala, tak byla lodička nejdřív žlutá, pak červená a nakonec tyrkysová...no a dohromady je to úplně nejlepčí:)

      Vymazat
  2. Týjo, to je bezva nápad! A formičky na vánoční cukroví jako bábovičky, to by mě v životě nenapadlo! :))) Skvělý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no on to zas tak geniální nápad nebyl, stačí si prohlížet úžasné plastové kyblíčky a lopatičky a bábovičky s motivem pata a mata a krabů a já nevím čeho všeho dohromady, tak pak maminka chvilku přemýšlí, jestli náhodou není něco, co by fungovalo, ale bylo i krásné(nemluvě o tom, že často plastová bábovka ani nejde vyklopit), no a pak to přijde samo a ještě potěší cena:)skoupila jsem mnoho jich na fleru. doporučuju!ale tvý kluci už jsou asi na pískoviště moc velký:)(no a u holek samozřejmě nejvíc vedla bábovička ve tvaru srdíčka:))

      Vymazat
  3. Skvělý, originální. S plastovýma formičkama jsem na tom stejně, občas dětem poskytnu vyřazenou pánvičku, pekáček, sítko apod. z vlastní kuchyně to je baví víc než dětské hračky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano ano ano!:)jsem dostala k narozeninám krásný malý hrnec s pokličkou, jako že budu Toníkovi vyvařovat...tak naopak. on vyvařuje mě(dnes to byl krokodýl s vajíčkem,tkaničkou a kaštanem,mňam:)

      Vymazat
  4. Paráda! A taky máte nějaké tuze pěkné kuličky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. prosím tě ty jsem koupila kdysi dávno za pár korun ve sparkysu na andělu pro případ, že by na nějaké dítě nevyšel vánoční dárek a vyšel, tak nám doma zůstaly:)

      Vymazat
  5. Nádhera, hned bych si přišla pohrát!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak až půjdeš okolo, tak se stav!napečeme spolu:)

      Vymazat
  6. Krásný fotky a skvělý nápad! Moc se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  7. Loď, kdoví kam pluje...? A veze sebou písčité pobřeží. Sednout si a snít.

    OdpovědětVymazat
  8. BOMBASTIKO!!!

    Koukám na blog a slintám nad krásou, usmívám se, snažím si zapamatovat, inspiruji se, směju se, snažím se snad i přičuchnout k monitoru ... moc krásné to máš! Děcko, všecko! Výborná atmoška!!!

    Díky za bezva neděli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)tys mě pobavila:)děkuju, těší mě tvá návštěva!

      Vymazat

těší mě!