úterý 8. dubna 2014

n a h r a n í

nejen nahraní, ale taky na hraní- pokojíčínek v pokoji, pro Františka (a Antonína).
 Jednoduše...ohrádka z bazaru našedlá, molitan velkovýrobní, šála mimo sezónu využitá, žirafa adoptovaná, podivné zvíře ušité, cinkátko ušité a sestavené(šapitó ani nemusím vypisovat), hrazdičku máme ještě po Koblize, dělal tatínek.
 Nad koutek jsme pověsili kolečka od Bohdany (moc moc znovu děkujeme!) a obrázek pěti lišek(zase jsem ručně vyšívala z plsti...uklidňující činnost!)
(ty barvy jsou trošku zkreslené...ale snad nevadí...)
 no a ještě úplně prkotinové cinkátko z mašle, plsti a rolniček...
 Jak jsem tak fotila, napadlo mě vyfotit, co vlastně zabírá Koblížkův pohled...tak by to ještě chtělo obrázek pod poličku...no nebo něčí rozjásaný obličej:)

 Tohoto chudáka jsem šila snad jako první hračku pro Koblihu. Ze tří ponožek, starých kalhot...uši a končetiny má vycpané igelitem:)
Umístili jsme koutek do kouta. A parapet nám obsadily květináče s výsevem...

17 komentářů:

  1. Látka na molitanu je moc hezká. Roztomilý chudáček si mě omotává kolem prstu a šitý obrázek? Nádhera!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky:)...žel látku na molitanu ikea samostatně neprodává, ale hodnotím jej jako vydařený výrobek-zespoda je aplikace proti klouzání a A. ho už užil v pokojíku velice!:)cena příznivá...

      Vymazat
  2. Ušitý chudák je tak krásný! A látka s trojúhelníky taky moc pěkná. Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)to mám radost, že se chudáček líbí!!!látka jak jsem psala, ikea molitan:)

      Vymazat
  3. nádherný obrázek s liškou, fakt jsem z něho unešená...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)děkuju, byla to velká zábava a relax:)jako máš ty háčkování:)

      Vymazat
  4. Lišky jsou parádní.A taky už nemám ani kousek místa na okně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kujuu:)no my máme okna použitelná světlem dvě, sice velká a dvojitá...ale to se prostě nemůže vejít!a pobavil mě muž, jsme byli v zoo a poprvé jsme si odnesli suvenýr!(sloní trus:))

      Vymazat
  5. Ten obrázek je výborný, fakt! Navíc si myslím - teď váhám, jak to říct, aby to nevyznělo nějak blbě - že kdo umí dobře, podstatně, inspirativně psát, nemusí stránky plnit "koblížky", nejen pro bezpečí, ale i kvůli jejich pocitu (těch malých, jak budou růst a víc chápat).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jasně, kobliha bylo první, co mě napadlo, ne pro to, co to je, ale jak to slovo zní...no a jestli jim budu říkat jinak...já nevím, byla jsem tak ochromená strachem najednou, že mi muž říkal, ať rozhodně přestanu se psaním...a to bych to oplakala...tak jsem vymyslela, že je přepíšu a ....(teď pozoruju, jak to ze mě leze jak z chlupaté deky:)tak je to asi blbovina a to, že lidé budou vědět, že máme Františka s Toníkem nakonec asi nevadí.
      Děkuju.

      Vymazat
    2. jo teď to ještě jednou čtu,tím myslíš plnit blog fotkami dětí?jasně. to jsem si zařekla už na začátku, že tohle nepotřebuju(ikdyž si další děti prohlížím moc moc ráda). takže jsou mí hrdinové na když už fotce, tak jen z části:)

      Vymazat
    3. Ano - myslela jsem fotky. To se tak člověk snaží být "vtipně originální" a pak zjistí, že je to po něm třeba číst dvakrát přečte si to po sobě znova a nediví se :). Taky myslím, že jména nevadí (jsou krásná!) a občasný polozáběr dětí taky ne. (Právě, ony ty fotky dětí fakt přitahují... .) Každopádně čtu tvůj blog ráda.

      Vymazat
  6. Obdivuji liščí obrázek a domácí hrazdičku, obdarovaný bude mít jistě radost! A děkuji za návštěvu a komentář u mě na blogu. Hezký den!

    Ylva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no,určeno to bylo hlavně pro Františka, zatím si s tím víc vyhrává Toník:)ráda jsem navštívila a přijdu zas:)

      Vymazat
  7. Zanavigovana z recyveci nestacim zirat! 5 lisek uplne nej! Knizka o karkulce uplne nej, razitka uplne nej.. No, vypada to, ze se tu zase zastavim!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju!moc ráda tu uvidím:)(a saše děkuju za navigaci:-))

      Vymazat

těší mě!