neděle 12. června 2016

kastrolky a konvičky








Oříškové vaření, nová červená konývka, bezová šťáva i lívance, kopr a pórek a hlavně kompost. První věc, kterou jsme neumě založili a denně se z něj těšíme...a co teprve příští rok.

6 komentářů:

  1. To vaše nadšení je absolutně nakažlivé. Asi začnu znovu vzhlížet k našemu kompostu. :) Vesnickému bydlení zdar!

    OdpovědětVymazat
  2. Já ke svému kompostu vzhlížím. Četla jsem někde, že by se tam neměly dávat zbytky cizokrajného ovoce, protože si člověk může na zahradu zavléct tropické plísně. Někdo jiný mi ale říkal, že banánovými šlupkami se výborně přihnojují růže. Dost by mě zajímalo, jak to je.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. http://www.vysnenazahrada.cz/2015/11/temna-stranka-prirodniho-hnojiva-z.html

      Vymazat
  3. Krásně se máte!
    Ať žije život na vesnici:)!

    OdpovědětVymazat

těší mě!