pondělí 21. prosince 2015

U nás

se neuklízí, u nás se stěhuje. Kdo u nás byl víckrát než jednou kroutí hlavou. Stěhujeme nábytek každý měsíc. Je to jako vrátit se po dlouhé dovolené domů(bez dovolené)...Možná bych to měla mapovat, kolik variací nás ještě popadne.
 Na letošním designsupermarketu jsem se nadchla pro Plevel. Tedy spíš mě nadchlo, že se také někdo pro plevel, mou dlouholetou lásku, nadchnul natolik že založil vlastní květinářství Plevel.(V lese jsme našli na zemi malinko jmelí a u cesty trnku.)
 Do "ložnice" nám expandovala pracovna.
 Z obýváku nám zmizel sušák(přesunul se k františkově postýlce kvůli neutuchajícímu nočnímu kašli) a jeho místo nahradí stromeček.
 Toník vymyslel dva plstěné z odstřižků z korunek pro princezny.


Našla jsem (za skříní) negativ z Camery Obsury, to musíme zkusit znovu! Zato se mi podařilo ztratit knížku, co jsem měla pro kluky k vánocům...tak třeba příští měsíc vyplave.

13 komentářů:

  1. Krásné. U vás bych klidně mohla bydlet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)díky:)myslím že by tě jistě odradila zvuková stopa našeho domova:)

      Vymazat
  2. Ja tiez tak. Dnes aspon knihy a vazy, ked uz nie nabytok. A citite to tak obaja? Lebo u nas presuvam len ja. A ako tak pozeram, pozeram, tusim, ze spite aj vy na matracoch na zemi. Aj my tak, tak nech sa vam dobre oddychuje a nech na pracovnom stole vznika vela vtipu a krasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí oba:)milujeme to úplně stejně:)ale muž si víc potrpí na pořádek, já bych ráda více chaosu:)jo normálně spíme nad kuchyné na patře, ale kluci vstávají v noci tak často, že bychom víc chodili než spali, tak jsme se přesunuli na zem k pokojíčku:)děkujeme!a ať dobře donosíš!kdy to čekáte?:)

      Vymazat
    2. Ahoj Zuzi, este mesiac. Uz len mesiac? Este mesiac tehotenstva a uz len mesiac cakania na babatko. Pojmy a dojmy rozdielne v tychto suvislostiach.

      Vymazat
  3. U nás je to úplně stejný. Ani nevím, jak jinak uklízet. Zrovna dnes - aha, dorazí babička, kam jí uložíme, když je hostinský pokoj plný nářadí, ergo je třeba vyklidit jedinou skříň, kam se to všechno vleze, ergo musím rozdistribuovat po bytě cca 5kg jiného *harampádí*. A když už jsem v tom a děckám přijdou ty škatulata docela fajn, protože si pořád mají s čím hrát, tak proč si nepřeskládat pár nábytků. A když už je to všechno tak nové, tak se ani nejde koukat na haldy nádobí, takže nakonec i ten úklid přijde.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo pro děti je to ještě větší zábava!my teď máme z gauče skokanský můstek do naší "postele":)

      Vymazat
  4. Toník je skvělej designér! :-) Taky mám (někde) jednu utopenou knihu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už se na tu utopenou knihu fakt těším:)stále nezvěstná:)jeho stromky se mi taky moc líbí:)

      Vymazat
  5. Povedený snímek! Připomněl mi, že tu mám šest let staré nevyvolané filmy z pinhole. Moc se do toho netlačím, ale fakt doufám, že zase nastanou chvíle, kdy budu fotit na klasiku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo!a ta camera obscura...moc doporučuju s dětmi vyzkoušet!je to zázrak!jen krabička a dírka a papír a voda...:)

      Vymazat
  6. Mně se TAK líbí, jak je to u vás živé a hravé! A jak z těch fotek dýchá útulno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme to jsme rádi že se líbí:)živo tu je často až moc:)

      Vymazat

těší mě!