pondělí 19. října 2015

Obrázky na V ý š i v k u!

Kdo to ještě nevíte, Eva z Love revamp chystá knížku o vyšívání pro začátečníky! Na HITHITU si jí můžete koupit i s mými motivy na vyšívání...Na A3 formátu najdete, jestli jsem dobře počítala 14 trochu podzimních zvířátek a dalších nezbytností, třeba papírového draka, loďku, televizor, deštník...
Z jednotlivých motivů si můžete poskládat a vyšít co jen je libo, například vlastní pohádku. Já zrovna vyšívám zvířátko na dupačky a ptáčka na látku, ze které bych pod Eviným vedením ráda ušila batůžek pro Františka k Vánocům. Lenka ze Zahrady na niti vymýšlela kančí tričko s žaludy vyšitými na rukávech...
Když už budete mít vyšitý každý volný kousek:), můžete dát A3 motivy svému dítku(nebo si je samy) vybarvit a třeba vyzdobit pokojík.
Knížky se nemůžu dočkat!Díky moc Evi!




P.S.: Ha, 15! Veverka se mi schovala do klubíčka:)

19 komentářů:

  1. Tu musím mít :-) Zuzko, ta je úžasná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)díky, teď nevím jestli myslíš veverku nebo evu nebo knížku:)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. :)ty bych si nejradši vyšila jen v černé(nebo jiné jedné barvě) na mikinu:)

      Vymazat
  3. Skvělý obrázky. Moc si teda nedovedu představit, že bych je měla vyšít, ale vybarvit jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky, to že si to nedovedeš představit vyšívat, tak k tomu ti jistě pomůže knížka:)pokud to tedy nemyslíš tak, že se ti nikam ty obrázky nehodí:)

      Vymazat
  4. To je božské!! Strašně moc děkuji za tip na knihu, určitě na ní přispěji, vyšívání mě nesmírně zajímá, ale vůbec netuším, jak na to... Díky!!!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Podpořila jsem a taky se nemůžu dočkat. Obrázky ... jééé.

    OdpovědětVymazat
  6. je to krásný!
    krásný!!!
    chci vyšívat!
    Zuzanko, vzpomínáš si ještě na naši předdomluvenou výměnu? mýdla za Karkulku? myslela jsem, že napíšu na zuzankaransova@..., ale nikde už ten mail nemůžu najít.
    prosím, Zuzanko, mohla by ses mi ozvat na calenndula@gmail.com?

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Zuzko, chodily jsme spolu na vyšívání :) mohla by ses prosím ozvat na můj mail marketavenclu@gmail.com? :) nutně bych se potřebovala na něco zeptat. Děkuju moc.

    OdpovědětVymazat
  8. Ja vedela, ze jak vezme Vrzuza do ruky jehlu, bude vysivaci vesmir zase o neco pestrejsi! Hura! Tak ja jdu na Hit a pak navliknout...

    OdpovědětVymazat

těší mě!