pátek 2. října 2015

N á l a d a

Nevím jak u Vás, ale u mě hrozně ovlivňuje náladu to, jak jsem se vyspala. Alespoň po dobu, než to v sobě překonám. Kluci se v noci budí tak 3 až 10x, což nám dává dosti zabrat. Včera jsme se proto sbalili z patra a ustlali si na zemi v obýváku, abychom to měli alespoň blíž. Tonín měl dnes prý na vycházce náladu nešťastného pátku. Tak jsme si povídali. O náladách a co to pak dělá s lidmi okolo nás. A jak je to s počasím? Upřímně, já mám ráda všechno počasí, snad kromě dlouhodobých veder bez deště... Ale to rozbouřené mračno nemusí být na obloze...Vystřihovánka z Rakety od NaPoli nás neskutečně baví. V plánu máme kreslení různých obsahů našich žaludků a co to dělá s naším výrazem. Já si tam nakreslím kávu a pusinkový dort a bude mi zase blaze.




 (...do sluníčka se kluci hrozně xichtí, Frantík dokonce pálí pálí. Ale jak je pěkně teplo!)
 (prší. U nás by to byl šťastný výraz a na nohou holinky.)
 (bouřka, nebo také zlost)
 (smog, neboli mlha)
(Naše dočasné lože, ukazatel nálad na skříni a šlupky od jablek na parketách.)

5 komentářů:

  1. To kvítí na zdi je kouzelné :). Přeju klidnou noc :)!

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzi, u vás je to kouzelné. Celý váš svět, tak jak je. Jste kolem kamen jako mumínci v zimě. Ještě kdyby hřála, že... Nedivila bych se, kdyby vám "předek" po nocích věšel obrázky vzhůru nohama, zpod skříně se blýskaly oči a ozývalo "Radamsa!"
    (U nás svět vzhůru nohama obracejí spíše potomci.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé jak by se nám to líbilo!Zrovna čteme s Toníkem čarodějův klobouk...a rádi bychom si takový dům postavili...alespoň do pokojíčku!Nemáte taky doma?:)A vzhůru nohama jsme téměř stále...

      Vymazat
  3. Muminí domeček nemáme, ale kolem krbu se choulíme. (Na umělé světlo z TV si ani nevzpomenem. :o)

    OdpovědětVymazat

těší mě!