pondělí 2. března 2015

jak se fotky ztratily a našly.

měla jsem plno fotografií potůčku, klíčků tulipánů. Děravých oříšků, pískové loďky. Křídových obrázků od šesti dětí na kůlně. Housenek za maringotkou, pomalu rostoucího česneku, vymetených bobků, zabahněného lina. Šedých mraků, zlatých travin u potoka.
Jak se to těm dětem podaří během pěti vteřin z foťáku smazat? Já bych ani nevěděla, jak na to! Zrovna jsem sprchovala Františka. V nečekané situaci, Toník zas našel co potřeboval. Díky. Nechal mi jedninou fotku, kde oba rozpatlávají v nestřežené chvíli tvaroh po židli a po sobě navzájem. To abych si nemyslela!
A ryby v pytlíku, seznamování, síťkovkládání. Hrozná tragédie s prasklým akvárkem. A nové v pokojíku...
Taky tam bylo spousta krásných pávů z naší oblíbené zahrady. Dva vylétli na okno! A krásně se před námi parádili. A Antonín našel veliké pírko. Myslel si, že s ním poletí ze schodů. Jen taktak, že se nepotloukl:) Vojanovy sady. Už tam kvetou sněženky a magnolie připravují pupeny. A párek kachen s hlavami v jezírku.



Tak si to představujte, jo?
Pěkný březen přeji!

A pak přišel tanínek po noční a zjistil, že pouze vytáhl paměťovou kartu. Tak přece jen fotky budou!:)A já jsem technický antitalent:)

2 komentáře:

  1. :) napadlo mě, že až zase budete nakupovat za naším rohem, můžete u nás na tu chvíli nechat Tondu i Františka. Jestli by vám to pomohlo. Matěj hlásil ještě v autě, že se mu po Tondovi stýská.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hodnej Matěj! Tak až pojedeme, tak vám kluky ráda pošlu:)děkujeme za návštěvu v bahně a vodě!:)

      Vymazat

těší mě!