úterý 24. února 2015

pokresleno ...

Zbyly mi tu tři kresby k jedné z pohádek, co napsal jeden tatínek, který miluje Řecko, báje a mýty...pro svou první dcerku. Takto už jsou jen na fotce. Tonín mi je všechny v nestřeženém okamžiku pokreslil. Mám alespoň příležitost pustit se do toho znovu, jinak...lépe?




Času i sil je teď na všechno nějak maloučko. Snad je to ticho před bouří. No možná spíš únava. Zato si spolu víc čteme a chodíme na sluníčko. A na to jak František každý den může poprvé vykročit a vrhá se zatím proti mně důvěrně hlavou...:)...(prádlo nikdynekončící...)


8 komentářů:

  1. Pradlo! Znicene rozpracovane diela! Ved to!
    Ale to slnko a ten smiech a tie buclate nozky!
    Nech je vam dobre a nech je burka po tichu jarna, osviezujuca.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na první jarní bouřku...to se strašně těším!!!(muž stále sleduje "barometr":))Buclaté nožky jsou k sežrání, ještě si schválně sundavá ponožtičky!

      Vymazat
  2. Ta poslední fotka je výborná:)) A máš nějaký pěkný sušák na prádlo, asi retro, viď? (Nebo spíš vintage;). Těšíme se za váma!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nene, to je úplně nová ikea:)původně jsme věšeli na šňůře, jenže ty plíny, to už nešlo! a do tohohle se při troše štěstí vecpou i tři pračky! jinak potkala jsem Klárku na masopustu a říkala, že má víkendy plný...tak počkáme, až bude moct a taky se těšíme!:)

      Vymazat
  3. ...a ono to jde ještě lépe? Myslím to malování? Je to nádherné...úplně mi v hlavě naskakují písmenka a objevuje se příběh....o) mimochodem Řecké báje a pověsti miluji od mala....moje první knížka když jsem se naučila číst....a je to láska...trvalá až do teď....♥ Martina ze severu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jé to je moc milý, děkuju, Martino! Ten zmiňovaný tatínek dokonce studuje Řečtinu na fildě:)doktorát. No já si pamatuji jen útržky, musím to oprášit!

      Vymazat
  4. Moc dobrý kresby, Zuzko. A ten Budulínek ... štěstí čistý.

    OdpovědětVymazat

těší mě!