neděle 10. srpna 2014

m ů j A T E L I É R ve Š p a j z u




















...aby mi do toho malí nelezli a velkým nevadil roztahaný "nepořádek", přesunuli jsme potraviny do šuplíků a mě do špajzu. Asi tak 1x2 metry, okno. Stůl z rozbitého šicího stroje a dubová deska od dědečka. A pak co dům dal. Konečně vím kde co mám! A moje sbírka velikonočních kuřat. Každý rok si jednoho chudáka adoptuju. Ale se stěhováním se mi někam pár zatoulalo. Mám takovou radost z vlastního prostůrku!
Mějte hezký týden. Já ležim s antibiotiky a zánětem, tvarohovými obklady, obstarávaná...

18 komentářů:

  1. Drahá,
    drž se!!! Stejně jsem padla v dubnu, ale tvaroh je borec, on to zvládne. A vy všichni TAKY!!!

    Online posílám energii a pusu.

    PS: Šmajchl-kabinet boží!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky!já v dubnu byla taky s tímhle padlá!nějak se mi to vrací. možná to má co dělat s bolavými zády. tak teď radši neháčkuju a netahám v krosně nákupy:)tedy teď nedělám nic!:)jen čtu a povídám si s batoletem:)bez horečky je líp!teším se, jak si počtu, jak jste se měli! a kabinet mě těší:)jen jsme zatím nedělali kolaudační párty:)jen se nás tam moc nevejde:)

      Vymazat
  2. Trošku závidím od mého neateliéru na jídelním stole, který musím stále rozkládat, skládat, rozkládat..... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně vím o čem píšeš, je to sice hrůza, ale já mám takovýto tvůrčí chaos ráda, muž vůbec:)

      Vymazat
  3. bomba, tomas je trieda! my to tu mame roztahane vsade mozne a erik to toleruje (zatial). vidim, ze tam mas rok kohouta, tak to som zvedava, co na to povies (citala som to pred par rokmi, trochu tristne, ale dobre sa to cita). vyliec sa coskoro!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano tom je třída číslo jedna!:)a mám radost, že se vrhá do podobných proměn a vylepšováků u nás doma tak rád, jako já!jen má vyšší pracovní výkonnost:)jinak s rokem kohouta téměř končím...moc chytlavé čtení!jen pořád čekám na vyústění, vyléčení, najití se, smíření...nebo tak něco. tak jsem zvědavá!hele máš mail?

      Vymazat
    2. mam, jasna vec, hned niekolko :)
      monikasujan@hotmail.com

      Vymazat
  4. Tak ale špajz-ateliér s oknem... Paráda! A brzké uzdravení přeju.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky!brambory teď trochu chřadnou, ale možná je vemu na milost:)třeba si je aspoň budu moct kreslit:)a díky, už je to dnes mnohem lepší!

      Vymazat
    2. brambory vezmi na milost, moc pěkně se s nimi tiskne..... :-)

      Vymazat
    3. jo to jo!máme potiskaný záchod houpacími koni a nad tondovou postýlkou lodičky:)ale textil jsem zkoušela vlastně taky!mouchy a mravence:)

      Vymazat
  5. U nás je ateliér po celém domě. Při našich 11 místnostech trochu tragetické a občas bych to s chutí šoupla někam do špajzu :) Zaujalo mě hodně detailů (jako vždy), ale zeptám se na jeden. Ten plakát "Co byste chtěla určitě stihnout, než zemřete" je odkudpak-li? Jo a viry a bacily pryč a tvůrčí nadšení zpátky vinšujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsem to v našich třech místnostech taky praktikovala, ale už to bylo nějak neúnosné! Plakátek ti dají v cestě domů, když si tam třeba něco koupíš a podpoříš jejich domácí hospicy:)http://eshop.cestadomu.cz/ a neboj se zas zeptat na další detaily, moc mě těší tvá návštěva v mém skromném příbytku!:)

      Vymazat
    2. Mám teď všechny děti na 3 týdny na táboře v divočině a manžela na štaflích bílícího stavení. A já? Kafe a knížka a pc a pročítám se po pauze dlouhou historií mých oblíbených virtuálních přátel, kde zabíráš zcela jistě velmi čestné místo :)

      Vymazat
    3. Kafe a knížka je skoro lepší spojení než kafe a cigára(znáte, paní, film?:))ne jasně lepší!!!a děti na táboře v divočině si to určitě neuvěřitelně užijou!tak pěkně odpočívej a nohy nahoru:)(a zpracování vlny, to je nádhera!a plstěný botičky?chci návod!!!

      Vymazat
  6. Rozumím. Taky mám svůj provizorní koutek a naprosto ho zbožňuju.
    Prima den,
    J.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)zrovna včera jsem tiskla textilní barvy a prostě to tam nechala LEŽET ZASCHNOUT! paráda:)

      Vymazat

těší mě!