úterý 26. srpna 2014

H u č ky pro K l u č ky






 (ve zkoušecím procesu)


Muži do práce na dredy, klukům na podzim. Já vim, ještě to chce vylepšovat techniku. Ale učený z nebe nespadl! Moc mě to baví. Teď háčkuju čtverce na deku a pokračuji s návleky na ruce všech velikostí. Díky všem zúčastněným modelům! Na rukavice mám slíbený další obličej, tentokrát mé milé nejmladší sestry:)

15 komentářů:

  1. Nejlepci na tom vsem mate ty tymove barvy!!! Hned se pozna,kdo je vas a kdo prespolni ... ♡

    Krasna podzimni zalezitost!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)Jo já podzim miluju!!!!ještě chybí čepice pro mě, abych nechyběla v rodinné trikoloře:)ale všichni tři zatím očepicovaní nešli, to se nám v Praze budou smát, že jsme socky:)

      Vymazat
    2. Čiči,
      a kolik nám je, abychom daly na druhé ... ?!? ... třeba lidi, co se smějí Kubově účesu já už ani nepočítám.

      Pro mě jste nejkrásnější!!! 4

      Vymazat
    3. ále proč by ne, muž je na to hrdej:)jinej:) punkový mládí nezapře. Já si zas přijdu jako babička:) A kuba má účes bezvadnej! Hlavně, když si k tomu nabarví čumáček a vezme pruhatý tričko, medvídek:)

      Vymazat
  2. Krásný fotky! Krásný čapky! Krásná hacka! Krásný všechno (i muž dredatý:)!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju syrůvko! Hacka je bezvadná, za 600 od jasukumy a nechápu, jak jsme bez ní mohli odchovat Toníka! Nepostradatelná:) Jsem ráda, že se ti líbí fotky, hrozně mě to baví, akorát ten dredatej vždycky říká nee, nech foťák dneska doma. Ale vyfotit si čapku mi dovolil:)(Dredy mu závidím, ale ono to trvá tak dlouho a bolí a opít se nechci a nesmím:)tak mám jeden...)

      Vymazat
  3. Zuzko, dobrý!! Líbí se mi barevné kombinace. A jsem zvědavá na čtvercatou deku!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky:)barevná kombinace je trochu daná výběrem materiálu, mají jen dva odstíny hnědé, modrou, oranžovou, vínovou a šedou:) ale stojí jen 28 kč, což je na začátky ideální:)taky jsem zvědavá na čtvercatou deku(zatím dělám na pátém čtverci z 24:))

      Vymazat
  4. Čapky krásný, barvy úplně nejlepší a klukům sluší (všem)! Prozradíš, co je to za přízi? Taky jsem zvědavá na deku....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujeme:)je to 50 bavlny 50 akrylu. Nehřejivé a jako provázek trochu působící:)ale škoda, že nemají žlutou(do hořčicova) a zelenou(do olivova)...neměla bys tip? tyhle jsou tady: http://www.prizevlnika.cz/kategorie/saxy/

      Vymazat
    2. Tak tu znám, to je hezká příze a dlouho vydrží hezká a dobře se pere. Já z ní dělám spíš nějaké košíčky, chňapky, tašky a taky z ní mám kobereček do koupelny a ten peru fakt často. Barvy opravdu trochu omezené, ale mně se zrovna tyto odstíny líbí. Asi před dvěma lety mi bylo řečeno, že už se nevyrábí, tak jsem tenkrát nakoupila něco do zásoby a mám pocit, že za 40 klubko, tak 28 je fakt dobrý. Já ráda používám 100% bavlnu - Catania (ta je trochu dražší německá, mají plno barev), ale krásná je taky Nela (česká a trochu levnější a taky se dají koupit pěkné barvy) a nebo ještě Camilla (taky mají hodně barev). Trochu tenčí bavlna pak je Katka (taky česká). Směs bavlny a akrylu je Kája - hezká na čepice (dobře se pere a má taky plno barev). A na zimu mám ráda Merino od Vlnap - směs merina a akrylu, hřeje, necuckatí, dá se prát v pračce, plno barev a taky není drahá - dělala jsem z ní čepice, návleky na ruce, svetříky. Já nakupuju v místním kamenném obchodě, ale když zadáš do vyhledavače příze a výše zmíněné jméno, určitě se to najde.

      Vymazat
  5. Tyhle hučky, ty mě berou...taková svoboda z nich čiší!

    OdpovědětVymazat
  6. Máme doma taky jednoho "dreďáka". A veškeré moje pokusy o elegantní a přitom funkční pokrývku hlavy zatím troskotají. Vždycky je to moc objemný. Taková hlava v kýblu :) Toto je naprosto luxusní. Barevně a střihově a vůbec. Já to nevzdám! Dala jsi mi sílu ještě chvilku bojovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hehe to zní super vybraně střihově:)přitom je to můj ubohý pokus o první čepici:)ale dopadla moc fain, ty dredy se tam hezky zabydlí a vypadá vcelku slušně:)ale nemá to kvuli slušnosti, ale kvůli prachu a špíně, co mu v metru padá na hlavu každou noc...tak jsem zvědavá na vašeho dreďáka!

      Vymazat

těší mě!