středa 30. července 2014

K n i ž n í A u t o b u s

Při našich častých procházkách po náplavce vítaná atrakce. Už za tatíčka(?) Masaryka prý jezdil. A tak napůjčovali si a čteme si.




O Smrti kamarádce a Žabáčkovi, co nemá proč se bát, když má rodiče...a o dopravních prostředcích:)

6 komentářů:

  1. U nás takový pěkný autobus nejezdí, ale knihovnu máme, to jo..... jen si musím nějak vysvětlit, že opravdu nemohu mít doma VŠECHNY knihy, co se mi líbí a to už jsem posedlá i těmi dětskými....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já hlavně těmi dětskými:)asi máme stejný problém!stejně si to nevysvětlím:)ale v rámci šetření teď víc chodíme do knihovny...ale teď jsem neodolala a koupila dva tituly od Jany Šrámkové, vážně stojí za to! Hruškadótir, za kterou dostala cenu Jiřího Ortena a Zázemí...nádhera. A stihne to přečíst i tak zaneprázdněná matka, neb je to celkem krátké:)

      Vymazat
    2. Hruškadótir jsem si taky pořídila a nelituju, protože se určitě dá číst víckrát než jednou. s tou druhou knihou jsem váhala, protože jsem na ni slyšela rozporuplné názory, ale teď si mne trochu nahlodala.....

      Vymazat
    3. hele aspoň si to půjč:)mě to zamyslelo, zavzpomínalo, připomnělo. a čte se to výborně. hlavně mě nadchlo její autorské čtení té knížky a to jak se upřímně odhaluje, jak se bojí...fňuká.

      Vymazat
  2. Jdu se přihlásit do knihovny, díky ! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)jasně!já se dopřihlásila po třech letech a divím se, že mi to tam nechybělo!:)

      Vymazat

těší mě!