středa 9. července 2014

c i n k á t k o PRO s l i n t á t k o

nové rolničky, prádelní šňůra, dřevěné korálky, matračka pro rodičovské brzké raní polehávání, pohled s domečky a místo v kuchyni...staré děťátko, kytkovaná kravata alias hrazdička, kralík v mrkvi, polštářové domečky a deka




(nevím, od té doby co mám nový foťák, staví se mi některé fotky nevyzpytatelně na hlavu. Tak pardón:(...a dobrou noc(a kdo mi vysvětlí ten podivný čas?je právě 20:28, ale tady můj ukazatel ukazuje 11:21,což je něco úplně jiného...mám to s tou technikou složité...))

7 komentářů:

  1. Technicky nechápu a nevysvětlím nic, ale líbí se mi králík v mrkvi a pomalovaná zeď pod ním.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :)díky! s tou zdí to byla zábava a náhoda velká, to když chcete ušetřit na barvách, mícháte mícháte... a máte malinký váleček...ani se mi nechce věřit, že už to je čtyři roky, co jsme ji malovali, ještě bez dětí:)ale Toník pak měl taky potřebu se vyjádřit.

      Vymazat
  2. U mě je to s technikou taky tak:)). Ale králík v mrkvi i všechny ty cingrlátka - super!

    OdpovědětVymazat
  3. eeeeh... posledný pokus (dvakrát mi komentár zmizol - a ani druhýkrát som si ho neuložila :-/ )

    Chválila som fotky - krásna pohoda z nich srší :)
    A k tomu otáčaniu - aj mne blogerr sám otáča fotky. Niekde na fotografii je "napísané" ako má byť otočená (ako bola odfotená) a po vložení na blog sa sama podľa toho natočí (inak ako v počítači). Preto, keď fotím na výšku, nesmiem fotku pred vložením na blog otáčať, lebo by sa aj sama otočila. Musím ju nechať "na ležato" a ona sa otočí sama. (dúfam, že som to napísala aspoň trochu zrozumiteľne).

    Radostný deň Letitia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čas sa dá niekde nastaviť. (v nastaveniach :D )
      Možno máte zašrtnuté nejaké iné časové pásmo. :)

      Vymazat
    2. Děkuju ti za tolik psaní!:)jo je to k zbláznění veškeré ty technické. nejsem robot nejsem robot nejsem robot 6764892987886376266:)
      je možné, že si to někdy v ruce ten foťák přehodím, třeba aby mi na to nešel stín, nebo tak, tak je to možná můj problém, musím si na to u focení myslet:)ale ten starý to vůbec nedělal!:)
      a s tou pohodou, asi si tím čistím hlavu, jsem ráda, že to funguje i na jiné:)zrovna teď jsme dospěli do toho krásného nočního nespaní(a stará se o to Toník i Francek), takže si pak každý den opravdu užijeme:) Tak klidu zdar, technice zmar!
      (nakonec to jiné časové pásmo klamavě povzbudí, že tu někdo píše ve čtvrt na sedm ráno:))

      Vymazat

těší mě!