pátek 13. června 2014

F o ť á k

Jsem dostala novej! Zítra mi bude čtvrt století! Tak můžeme oslavovat i tu, snad trochu pozvednu ducha tohoto místa lepšími snímky! Teda oproti zrniťáku a šmouhám...plesám radostí. Díky! Zkoušela jsem malinko ve vichru u vltavy, aneb V Praze jen za ruku, Smetáky a Ďáblovy kudrny...(ale celý děti tu nemám, to mám zakázaný, i když mě někdy svrbí ruka, protože jim to tak sluší...:))



(P.S.:nevíte někdo, jak se dá v blogspotu nastavit bezrámečkové fotky? Hrozně mě to tam čílí, ale nikde nemůžu najít, kde se to dá přenastavit...technický antitalent!)

15 komentářů:

  1. Jejej, no sluší moc. I když je vidět jen kousíček:) Všecko nejlepší!! (A honem další fotky..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky!:) Děti to dnes berou nějak intenzivně ty oslavy, jsme od 4 na nohou:)... To je můj věčnej boj, fotit je, nebo ne, naštěstí muž má jasno. A uvidíme se na razítkobraní?/!:)

      Vymazat
    2. Jdeš?:) Jestli 21., tak uvidíme:))

      Vymazat
  2. Jupí, gratuluju ke krásnému věku i foťáku! Nevadí, děti jsou krásný zezadu i po kousíčkách. Já technický antitalent č.2 taky nevím, mám bílé pozadí, tak není moc vidět....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji, jo věk krásný:)takový kulatý. Mým snem je prezentovat oči, ale oko do duše okno se říká...bílé pozadí se mi taky moc líbí, ale já mám nějak potřebu se trochu schovávat:)

      Vymazat
  3. Všechno dobré, Zuzano!

    Zkuste záložku DESIGN, pak ŠABLONY, vyberte tu svou (nebo jinou), zmáčkněte PERSONALIZOVAT, následně POKROČILÉ, pak OBRÁZKY a míchejte barvy, třeba se Vám podaří ten rámeček minimalizovat nebo zakamuflovat v barvě pozadí. Můžete v ŠABLONÁCH jít také do html kódu, ale taky si ten blog můžete nepěkně rozházet (jednou se mi to povedlo na školních webovkách a od té doby si dávám bacha :-D a držím se zpátky :-)).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji,možná to zkusím zakamuflovat,nebo se smířím, nerada bych si to rozházela:)

      Vymazat
  4. To je pěkný, pětadvacet, to mně je víc než dvakrát tolik :) Ale taky dobrý. K foťáku gratuluju !
    Rámečky mi taky vadí a taky si s nimi nevím rady, tak se tím nezabývám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen se mi smějte:) Je mi veselo:)foťák už je mrtvej, snad ho oživí:(jo,asi mě rámečky budou štvát dál, nerada bych si to zas rozházela:)

      Vymazat
  5. Tak to ti moc gratuluju.Čtvrt století,to zní,ale pro mě dávná minulost
    A těším se na další obrázky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. dík!jo, zní to bezvadně:) Toník mi foťák úspěšně zničil hned třetí den, stihla jsem akorát vyfotit nějaké tři zahrady...tak snad ho spraví...my jsme fakt smolaři:)

      Vymazat
  6. zivijo, zivijoo, zivijooo!!! ty jo, petadvacet? ;) to mas este vsetko pred sebou. ale si toho aj dost stihla! nech ta Pan Boh pozehnava a nech ti posiela vela napadov! joj, skoda ze uz nie sme v prahe.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky mě je moc líto, že už nejste v praze...na klokanech je nám opuštěně!děkuju a já vím, jsem mladá no:)

      Vymazat
  7. A mne sa tie rámčeky ľúbia. Som divná? Asi jediná v celej blogosfére, čo sledujem... :)
    Ale asi viem ako sa dajú zrušiť. Tu je návod: http://silvidesign.blogspot.cz/2011/11/blogger-monday-jak-odstranit-ramecek.html

    OdpovědětVymazat

těší mě!