středa 17. prosince 2014

O z d o b i č ky (ducháčci panáčci)

Toník nakreslil panáčky na čtvrtku, já vystřihla a oprovázkovala. Pak jsme šli na Kampu pro větvičky. Pak jsme je ozdobili. Říkala jsem, že si pak taky koupíme stromeček a ozdobíme ho: "ale my už máme stromeček, tady na tom oknu!".







Přejeme Vám všem moc krásné svátky...

8 komentářů:

  1. Vám také požehnané svátky. Ducháčci jsou nádherní, období hlavonožců je skvělé...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme!:) A jak krásně poletují nad topením!:)

      Vymazat
  2. Rozkošný...a tie telíčka a tie nožky, nádhera!

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzi, zase koukám zpětně a nestačím se dojímat! U vás to má takové kouzlo - ty rybičky, kufříky, forbálek z našich dětských let... A ty Tvé nádherné ilustrace! Omalovánky objednám hned v lednu, pro sebe. Ne že už nebudou. Co takhle nějaká vánoční přání na příští Vánoce, nebyly by?! ;-)... A z Vašeho Toníka asi taky roste umělec, ozdoby jsou nej.
    Přeji také krásné vánoční svátky, hezky pomějte! Klára

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou budou!:)a snad někdy i číslo dvě:) Vánoční přání ve velmi skromné podobě jsem posílala jako drobnost k nákupu, tak ti můžu určitě taky poslat!ale to víš že jo, hrozně bych si přála nechat si vytisknout série obrázků a pohlednic a blahopřání a ilustrací a vůbec:)tak třeba jednou, až budu velká(a děti o chlup:))
      My ty krámečky a haraburdíčko milujem:) Škoda, že jsme něco nezdědili a musíme to vykupovat z bleších trhů a tak:)
      Taky přejeme moc krásné svátky! Frantík teď trochu bojuje s antibiotiky a reakcí na ně, tak snad si budeme moct brzo užívat jeho první a tonínovy třetí...:)

      Vymazat
    2. Krámečky a haraburdíčko, krásný terminus technicus, to si musím pamatovat.
      Mně se povedlo ulovit před dvěma týdny na školním bazárku letité kostky s pohádkou o Popelce (ilustrace Kvěchtová), se kterými si snad nikdo ani nehrál.
      (Naše dítě dnes včera namalovalo obrázek "Táta pitvá bažanty". Dnes "Divoký západ, lupiči ve vězení, kovboji sypou ptáčkům".)

      Vymazat
  4. To je tak mile srandovní. Mít takovou výzdobu doma, koukala bych na ni co chvíli. A tetelila se. Stejně jako ducháčci nad topením.

    OdpovědětVymazat

těší mě!