pátek 19. prosince 2014

Nepečeme, neuklízíme, nezlobíme se.


Na předvánoční čas i svátky jsem si toho spousty nachystala. Nastříhla medvěda k prvním narozeninám, rozkreslila leporelo, skorodošila knížku, nakoupila tuny plechovek s barvami, natahala si nedokolorované Karkulky, posháněla klubíčka a staré látky, sesumírovala nápady na vyrábění s Toníkem, připravila tiskátka na trička a pytlíčky, nastříhala na panenečky...A teď jsme všichni rádi když klesne horečka a ukolíbá se trávicí trakt i průdušky. Být spolu 24 hodin vkuse (většinou vzhůru), doma, doma, stále pospolu, nenaklizeno(Dášo), všudypřítomné drobečky, prášky, kapesníky, knížky a cédéčka s pohádkami. Ale já ten chaos ráda. Žijeme! Krásné prožití svátečních dní a zdar otevřeným (neumytým) oknům! A sílu do nového roku. Díky za všechnu milou projevenou podporu i sympatie! Hnací motor k nezaplacení:)

A já se těším na léto. Letos nějak brzy. Ale spřádání plánů jde v nemoci výborně!

Drobečky a medikamenty vám (Roso) fotit nebudu. Relativně čistý kousíček naší domácnosti, okenní parapet v kuchyni. Tedy kousek. Ale Vánoční!

16 komentářů:

  1. Ajaj, tak to pospolu pěkně přežijte ... u nás jednou na Štědrý den propukl u tří dětí zánět středního ucha a u jednoho zápal plic. Páté bylo ještě v břiše naštěstí. A byly to Vánoce stejně krásné jako jindy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně!Jen když má být hlavní dárek vyrobený, tak to hrkne:)ještě, že jsou prohoditelné s narozeninami:)(ten mladší se prý vždy zanedbává!

      Vymazat
  2. Ajéje..Zuzi. Tak to máte teda krušno. Držte se! A ať je co nejdřív dobře:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme, už je to lepší!Jen aby ten malej zas začal pít!ale asi jsou to zuby...

      Vymazat
  3. Když ty jsi holka stejně nejlepší!

    DRŽTE SE! Vám věřím. Dyť na to máte osm rukou ...

    OdpovědětVymazat
  4. Dneska mě pustili z nemocnice a všechno je mi totálně jedno a taky se těším...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohdano, co jsi vyváděla?! Taky se drž!

      Vymazat
    2. Tyjo a co ti bylo?!kdo by se netěšil!limonádky z potoka, maringotkový válení(o nočním spaní a vstávání ve 4 nemluvím!:))

      Vymazat
  5. Tak to je mi líto, jen ať nemoc brzy ustoupí a je zase dobře, ostatní se dožene;-). Markéta

    OdpovědětVymazat
  6. Nazdar otevřeným oknům! Hlavně větrejte! A uzdravte se! (Je ta barva v plechovkách šedivá? Jsem moc zvědavá na tvé natírací počinání;) A vánoční kousek je krásnej!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jasně!a ještě slonová kost a taková...no modrá,ale nevím jak se říká tomu odstínu:)světlounce tyrkysová?už je nám líp, docela i spíme:)

      Vymazat
  7. děkujeme už se to lepčí hepčí!

    OdpovědětVymazat

těší mě!