středa 3. listopadu 2021

Jak si vyrobit jablůňku

Už dlouho jsem chtěla vyrobit stromek, na kterém by se mohlo zrcadlit roční období a zároveň se s ním dalo pohrát.

Budete potřebovat tři větvičky (my použili planou třešeň). Omotáte je různě barevnými bavlnkami, tak vznikne kmen(my použili odstíny hnědé). Pak uříznete kulatinu jako základnu, do které vyvrtáte díru a stromek "zasadíte". Dejte pozor na výběr dřeva, hodí se tvrdší. My nejdřív použili břízu, která je krásná, ale lehká a stromek se kácel. 

Nakonec vytvořte plody, které na stromek navěsíte. My použili kuličky z ovčí vlny, které jsem dozdobila plstící jehlou, lístečky jsou vystříhnuté z plsti, bubák je vyšitý a šťopka také bavlnka.



(na stromě si nejčastěji hraje Veverka s Jácíčkem od JouJou)


(Jácíček spí v košíku pod jablíčky.)




V zimě budou stromek zdobit papírové vločky, na jaře kvítka..

Jeví se to jako skvělá hračka k rozvíjení fantazie i jemné motoriky, Josífek si s ní zatím hraje každý den, tak třeba někoho inspirujeme na rukodělný dárek k Vánocům. My bychom letos dárky chtěli pojmout pouze skromně, vyrobeně.

2 komentáře:

  1. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com




    TODAY I GOT MY DESIRED LOAN AMOUNT $520,000.00 FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY. IF YOU NEED A LOAN NOW EMAIL CONTACT drbenjaminfinance@gmail.com

    Hello, I'm here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE(drbenjaminfinance@gmail.com) I don't know if you are in need of an urgent loan to pay bills, start business or build a house, they offer all kinds of loan. So feel free to contact Dr. Benjamin Owen he holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly without cost/stress via Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    OdpovědětVymazat

těší mě!