sobota 20. července 2019

zastávka Nižbor

Tip na výlet do krásné nádražní hospody (výletní restaurace). Z všeho kolem jsem byla unesená. Hlavně ty vázy a okna a lustry..

 Horká čokoláda přímo u kolejí, našeho Františka sen.

 Nejdřív jsme tu byli na pivu, ale Josef  (zatím)není kavárenský tip. Neustále běhal všude až z toho šla (možná nejen nám) hlava kolem.
 (tady běží)
 (támhle běží)
 (Ha a už přibíhá z druhé strany)
 (běžím za ním)
 (utíká přede mnou...Tomáš Hanák nám dal pro Josefa počítadlo, že ho to jistojistě zabaví. No to nezná Josefa..tak jsme se nakonec vydali k Nižborskému zámku)

 (kluci v koutě)
 (nakonec jsme vymysleli super plán, že Josífka uspím spolu s deskou Nipomo v kufru auta, pak opatrně prolezu dopředu a uteču za velkýma klukama na oběd..)
 ..po devíti písničkách usnul a plán vyšel a moc jsme si užili jídlo a klid..
 Dá se tu pronajmout vagón na spaní..
 A měli moc dobrou kaštanovou pannacottu.



 a ty kytky..
 Kluci se na dobrou hodinu zabavili v dětském koutku.


 Mají tu ke čtení třeba Rostlinopis, nebo Ferdu Mravence.


více o zastávce Nižbor k přečtení tu.
Doufám, že si tam brzo zajedeme vlakem zas. A že s sebou budu mít ten lepší foťák.

7 komentářů:

  1. Milá Zuzko, vloni jsme se tam stavovali při cestě za bráchou do Plzně a taky jsem byla naprosto okouzlená. A stejně jako vy, jsme tam za nejmladším jen vláli a běhali...my se teda najedli na střídačku a spíš v poklusu. Krásné to tam mají a jídlo nám taky chutnalo! A slíbili jsme si, že se tam vrátíme, abychom si to vychutnali (možná i někdy slavnostně sami). Bonus - p. Hanáka jsme také měli...jen můj bratr už tam byl mockrát a nikdy se mu nepoštěstilo. Krásné léto a moc ráda nakukuji k Vám, je tu krásně!!!
    Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že se tam zas vypravíme. A s rozumějším dítkem.:D. Díky!vám taky krásné léto amoc mě těší, že se vám tu líbí.;)

      Vymazat
  2. Jé, on podnik pořád funguje! To jsem ani netušila. Kdysi jsem četla, že jej chtěl pan Hanák zavřít kvůli EET atd. Tak je skvělé, že tak neučinil, taky se tam konečně musím vypravit. Tak děkuji za příspěvek.

    Hezké léto,

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  3. Byli jsme tam teď o víkendu na oběd, narváno, ale venku se pro nás jeden stoleček našel ;) Asi že tak lilo. Moc milý personál. Vnitřek jsem si moc neprohlídla, díky za fotky :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale dá se tam zajít na záchod dovnitř:)a třeba si popovídat uvnitř s personálem o denní nabídce a navštívit dětský koutek:)

      Vymazat
  4. Tak to je naprosto boží! My bychom se tam také chtěli podívat, protože toto místo máme už hrozně moc dlouho vyhlédnuté a je to jedno z námi velice dlouho obdivovaných míst... Jen se zeptám, prosím, nevíte, zda tam berou samotesty , jakože ty antigenní? Nebo je tam potřeba mít ty, které se provádí oficiální cestou. Díky.

    OdpovědětVymazat

těší mě!