pondělí 1. října 2018

šubrti

Mám ty dva tak ráda. Tolik si spolu bez pomoci vyhrajou. Jen je donutit přestat si hrát a jít se oblíkat protože musí ten starší do školy je každý ráno nad moje síly (rozuměj zvládnout to bez pláče a/nebo křiku na obou stranách).

Září je pryč. Co přinese říjen?

3 komentáře:

  1. Domácí vzdělávání? U nás právě všechna nešťastná rána byla jedním z hlavních důvodů, proč jít touto cestou... A bylo to dobré rozhodnutí. Jitka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věřím tomu! Nám se dnešní ráno povedlo bez křiku i pláče:) myslím že tomu začínám(e)přicházet na kloub. A Toníkovi se ve škole moc líbí! Kromě rybářského kroužku jsme hned po škole(jako jediný ze třídy nechodí do družiny ani na o) spolu a myslím že tak je to moc fain pro všecky. A domoškolíme akorát výtvarku a flétnu:) myslím že na domoškolení já nemám dostatek trpělivosti a sebedisciplíny.

      Vymazat
    2. Jsou různé způsoby, jak domškolení může vypadat. Já děti nechávám být, neučíme se nic, takže trpělivost ani sebedisciplína mi sice často taky chybí, ale nevadí to. Jestli má ale Toník školu rád, tak to snad stojí za to. Já na ta temná zimní rána hrozně nerada vzpomínám.

      Vymazat

těší mě!