středa 13. května 2015

co ještě?

Radana Přenosilová a Andrea Tachezy. A taky Šípková Karkulka. Tak co jsme říkali, divadlo neuvidíme a přitom jsme vysvědčení měli pěkné!
Psst psst jste nevinní deštěm, který vás nastydl!







Tu Mateřídoušku jsme koupili náhodou a hned tak krásný Černý Petr! My zatím hledáme, kde má Pablo tatínka a co to je Saxofón.
Na Hravé úkoly jsme narazili v levných knihách a a něco si necháme na později.

9 komentářů:

  1. A Raketu, tu znáš? Určitě jo, viď... Já z ní jsem fakt nadšená :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, vybarvuješ křidýlka vážky?:)jo toník i muž i já ji máme rádi moc!takže jasně předplatíme:) ale je mi do toho líto stříhat, čteme jako knížku a jsme spokojení:)ještě jsme se pokoušeli sehnat ani muk, ale ani muk na nás nějak zapomnělo...

      Vymazat
    2. Ani muk nevydali ani muk? To by měli teda napravit :)
      V Raketě si jen posvátně listuji. Dám ji do archivu :).

      Vymazat
  2. Zahradu posloucháme stále dokola už druhým rokem, a ještě se neomrzela. Höger je skvělej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nejlepší! A snad ještě radši od něj máme O pejskovi a kočičce:) a Červenou Karkulku a Perníkovou chaloupku...:)

      Vymazat
  3. Zuzi, prosím tě, jaké číslo Mateřídoušky to je? V květnovém jsou hokejisté... Ale těch je teď všude :o)
    Dnešní výrok nejmladšího: "Mami, dnes hrajeme s Lístkem." Můj nechápavý pohled jej přiměl doplnit: "Víš, já fandím Lístkům, mám je rád." Jsem zvědavá, jestli kvůli tomu dnes ve školce neměl nepříjemnost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Duben!!!koupili jsme to dřív, do zásoby, kdyby někdy bylo potřeba:)ale často se dá sehnat staré i netknuté číslo v antikvariátech! My chodíme v hale Smíchovského nádraží:)Taky se bojím, jestli nebudou naše děti za lůzry bez televize a sportu...ale kdyby chtěli, kluci naši, to víš že bych hned fandila!pamatuju nagáno, koukala jsem s nadšeným tátou a byly to ojedinělý krásný chvíle společně prožitý:)asi jako sledovat s ním sedm statečných nebo tančí s vlky, jak byl dojatej!a já z toho:)

      Vymazat
  4. Jé, to mám radost, že někdo stejně jako já jen posvátně listuje a nestříhá... jsem u nás doma za blázna ;-), ale i karkulku jsem zatím uchránila tělem až budou mít trochu rozum ;-). Jinak stejný úkoly jsme jeli nedávno ;-). P.S. A Nagano...uplně stejný pocity!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ale být venku, tomu se asi, zvlášť nám měšťákům, nic vznosného stříhacího, kreslícího nevyrovná! Jen tak si rýpat v hlíně a hrabat v písku...alespoň když je vám 1,3,25!

      Vymazat

těší mě!