středa 14. května 2014

Z v ě s t o v á n í M A R I I












(na dřevě staré noviny, akryl, Marie co míchá, a Anděl co se odhodlává k předání zvěsti...pro máminu kamarádku(i mojí),na přání.)
...fotit mi teď moc nejde...promiňte

15 komentářů:

  1. Říkala jsem si, že nebudu hned komentovat, že o tom obraze více popřemýšlím. Marie je fajn, anděl (tví andělé) mě trochu děsí. Ale to je asi dobře? Ta fotka s detailem zdi se mi moc líbí. Nelíbí se mi ten gauč v pozadí na posledních obrázcích :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pěkně sis to rozmyslela. K těm andělům...nejsem moc pro sluníčkové roztomilé...a kdybych (už třikrát) nebyla donucena:)tak bych se do nich možná ani nepouštěla...a ta mírná děsivost je, myslím, v pořádku...i když na každého působí jinak:)((no a fotky viz gauč, hrozně mi do všeho "lezou děti", jestli víš co myslím, tak jsem ráda i že to stihnu vyfotit,teda jestli se tomu tak vůbec dá říkat, když nemáme foťák(jen mobil),i když nesvítí sluníčko a jediné světlé místo na focení je náš děsnej prastarej rozervanej gauč... než to půjde pryč:)))

      Vymazat
    2. No já jsem kdysi viděla nějaký strašidelný film. Strašili bytostmi, které mi tví andělé připomínají. Možná proto na mě působí trochu děsivě, nebo budí respekt. A myslím, že se to k andělům rozhodně patří, když víme, kdo je posílá. Foťák "šmouha" už dosloužil?
      A na vašem gauči se vždy pohodlně sedělo :)

      Vymazat
    3. no foťák mi "neslouží" už dlouho, to mi přijde lepší ten mobil:/ale nejsou finance ani vůle zajít ho nechat opravit, nedej koupit novej...jo, nebo spíš leželo:)jen z něj lezou hadi a když to přikrejem, tak se to musí každých pár minut rovnat,no teď jsme ze zoufalosti přetočili potah naruby...škoda, že se nespecializuješ také na nové designové potahy a čalounění:)

      Vymazat
  2. Dávné téma krásně procítěné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju...téma krásné...ještě bych vymalovala zbytek Mariina domku:)(chtěla bych ho vidět!)

      Vymazat
  3. vcera som ti sem napisala koment, ale ocividne som to asi nejako nezvladla :)
    paci sa mi, uz si pripadam trochu trapne, ze ti vsetko chvalim. paci sa mi, ze nie je prvoplanovy a mozem sa zamysliet. farby tiez dobre.
    a co znamena, ze malovany na objednavku? bola zadana aj presna tema? alebo len hocijaky obrazok od teba?

    raz si objednam u teba aj ja, ked sa pozviecham :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je mi líto,že musíš psát dvakrát!moc mě těší, že mě tak chválíš, až je trapně mě:)přesné téma nebylo, chtěla obraz. Když jsem se ptala, jestli nějaké bližší určení,tak že by moc chtěla anděla(chvíli jsem jí to vymlouvala,ale...)... (takže na přání ráda, jen mi musí být téma blízké, taky jsem něco odmítla:)a jasně, nejradši si maluju co chci...

      Vymazat
  4. Moc hezké! Formát, barvy, poselství. Líbí se mi. :-)

    OdpovědětVymazat

těší mě!